Vierkante meter rozen idee

 

 

Dit is het basis concept voor de één vierkante meter rozen tuin.  Het concept is eenvoudig. Ik had een lege plek van goed 1 m² voor mijn serre. De oplossing was dan ook simpel te noemen. Standaard beton boordplaten zijn net 1 meter lang. Niet meer dan 4 platen volstond om mijn vierkante meter project te starten.

Nadat ik de boordplaten netjes in een vierkant had opgesteld, had ik  enkel de grond binnen het vierkant los te maken en verder alles op te vullen met een paar zakken potgrond.

Zo dat was dan klaar voor beplanten.

Het meest voor de hand liggend zou zijn alles gewoon vol te zetten met rozenstruiken. Dat kan best mooi zijn maar ik kies meestal om planten die elkaar helpen samen te brengen. Vandaar het idee om naast rozen ook lavendel aan te planten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *